Алпин

Алпин
Боровец, България


 
Описание на хотела
 
Местоположение:
Хотел Алпин е малък луксозен хотел в центъра на Боровец, на 20 метра от края на писти 1 и 2. Хотелът е тих и спокоен, типично за семеен хотел.

В хотела:
Хотелът има собствен ски-гардероб, който предлага ски и сноуборд, а също така и ски-сервиз, ски-училище и сейф за лични вещи. След чудесно прекаран ден на ски-пистите, гостите могат да релаксират в сауна или джакузи, или да се оставят в ръцете на нашият масажист. Предлагаме също рум-сървиз, пране и гладене за ваше удобство. Ресторантът работи на свободна консумация и е тип “PUB”.

Стаи:
Хотелът предлага четири стаи, един апартамент и две студия с тераси и прекрасна гледка към планината, както и вилно селище с осем вили.
Едноетажна вила: разполага с две преходни стаи с общ санитарен възел. В едната има спална, телевизор, телефон, диван с масичка а в другата две отделни легла. Някои от едноетажните вили имат сауна.
Двуетажна вила: Първият етаж разполага с две стаи. В едната е легло спална, а в другата единично легло и разтегателен диван. Вторият етаж разполага с една стая-легло спална и допълнително единично легло. Всеки етаж има собствен санитарен възел. На първият етаж има сауна. Всеки етаж има собствен вход, в същото време са съединени с междинна врата между тях.